Street Heroes Street Heroes Street Heroes Street Heroes Street Heroes Street Heroes

Over ESH

ENGIE Street Heroes (ESH) is de grootste panna competitie in België die van 2012 t.e.m. 2017 in verschillende Vlaamse en Waalse steden zal plaatsvinden. De ESH tornooien zijn toegankelijk voor alle jongeren die van straatvoetbal houden, bovendien is de deelname gratis!

Deze unieke competitie heeft een piramidestructuur. De basis wordt gevormd door de lokale buurttornooien. Deze gaan door in verschillende wijken binnen één stad. Tijdens deze tornooien kan je je kwalificeren voor de grote Provinciefinale. De beste spelers van alle provinciens ontmoeten elkaar vervolgens in de nationale finale. De winnaars hiervan mogen zich gedurende één jaar Belgisch Kampioen Panna in hun leeftijdscategorie noemen.

Tijdens alle tornooien zijn er punten te verdienen voor de nationale rangschikking die je kan vinden op deze website. De spelers die na de nationale finale de rangschikking aanvoeren, worden ook uitgeroepen tot ‘Street Heroes’ van dat jaar en ontvangen een speciale prijs. De puntenverdeling van de verschillende tornooien vind je in het reglement.

Extra info in een notendop:

Categorieën:

Wat is Panna:

Bekijk zeker het volledige ESH reglement.

Word de held van de panna arena!

Doe mee aan onze tornooien, win punten voor de nationale rangschikking en eindig als Belgisch Kampioen.

Sitemap Spelregels Pers Disclaimer Yappa

Yes/No dialog

Content dialog